Ukens FOD-dyr: Tony

Tony1_1920x1080
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Tony er en flott hund med masse potensiale hos rett eier. Han har nå stått i fosterhjem det siste året, hvor han er jobbet masse med, og har vist stor positiv utvikling.

Han har stor arbeidslyst og er veldig lærevillig! Fosterhjemmet til Tony har jobbet masse med kontakttrening som håndtarget og kontaktlyd. Tony kan å holde target i passeringer, og stort sett går passeringer av mennesker og hunder fint. Merk at han kan bjeffe på/vise usikkerhet i enkelte passeringer, og er usikker på enkelte fremmede mennesker. Fosterhjemmet har også jobbet med passeringer av syklister og sparkesykler, og får man god kontakt med han i tide går dette helt fint. Han er skvetten om ting kommer brått på.

Om Tony
Tony er en blandingshund født 2015.
Kan bo med barn: Nei
Kan bo med annen hund: Vi tror Tony vil trives best som eneste hunden i husholdet, i hvert fall inntil den nye familien hans er blitt godt kjent med han.Kan bo med katt: Nei, han jager katt

Kjærlig og hengiven
Tony er en leken hund og elsker tennisballer, disse kan brukes som superbelønning! Tony er en kjærlig og hengiven hund med sine mennesker, og er en stor koseklump som gjerne ligger i senga og på sofaen. Tony har nå bodd i leilighet, men han vil nok nyte en inngjerdet hage å kose seg i da han kan bli litt rastløs om det blir mye innetid. Tony er vant med å være alene hjemme. Han er sosialisert med flere forskjellige hunder det siste året, og dette har gått fint. Han kan imidlertid bli litt ivrig i lek med andre, og bør dermed ha lekekamerater av samme størrelse.

Vi søker:
En erfaren og kjærlig eier som har mye tid å bruke på Tony. Han har utviklet seg stort i positiv retning, men det er fremdeles en del utfordringer som må jobbes videre med. Det er viktig at ny eier har respekt for at Tony kan vise usikkerhet ovenfor fremmede og er forberedt på å jobbe med dette. Vi tror Tony vil trives i bolig med uteplass han kan boltre seg litt på. Tony er en aktiv hund som liker å bruke både hode og kropp, og ønsker seg en aktiv eier som vil trene med han og ta han med seg på lange turer.

Kontakt: omplassering@fod.no for søknadsskjema. Merk emnefelt med hundens navn.

Valpejakten

I denne bloggen følger vi en familie på fire, som er på jakt etter en hund som nytt tilskudd til familien.

Dyr for Alle-podden

Abonner på podden og få nyttig info om ditt favoritt husdyr.​

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få siste nytt og gode tilbud fra Dyr for Alle Som nyhetsbrevmottaker får du 30% rabatt på billett til Dyr for Alle

Få 30% rabatt på din billett!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og gode tilbud fra Dyr for Alle
Som nyhetsbrevmottaker får du 30% rabatt på billetten