Ukens FOD-dyr: Salto

Salto_1920
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Dette er Salto. Han er født 1/4-16 og kom i fosterhjem på nyåret 2018.

Salto er en katt med mye personlighet. Ut fra hvordan han var når han kom i fosterhjem så er det ingen tvil om at han har blitt utsatt for mishandling. Så han brukte derfor veldig lang tid på å bli trygg. Nå som han er trygg har han vist seg å være en virkelig go’gutt som elsker å ligge i armkroken å kose. Da maler han så det durer.

MEN han kan også være ganske sær og tverr om han er i dårlig humør. Noe han gjerne blir om ikke alt går helt som han vil. Han er også i et fosterhjem med flere andre katter og en hund som han ikke er så begeistret over. Så han trenger uten tvil et hjem hvor han får være den eneste ene.

Han har fått lov til å være ute i sommer der han er i fosterhjem. Han er så flink til å holde seg i nærheten og kommer med en gang man roper. Salto vil trenge tid på å bli trygg i nye omgivelser og med nye mennesker. Så det er viktig at man tar det i betraktning. Han kan også slå litt med den ene poten med klørne ute når han blir usikker eller sur.

Men bortsett fra det så er han en flott gutt som fortjener et hjem med gode utemuligheter og som tar han som han er. Noen som tåler at han slår litt med poten sin.

Salto er kastrert, vaksinert og chippet.

Kan du tilby Salto et godt og trygt hjem?
Send en mail til omplassering@fod.no, og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby Salto. Du vil få en link til søknadsskjema når du sender mail.

Valpejakten

I denne bloggen følger vi en familie på fire, som er på jakt etter en hund som nytt tilskudd til familien.

Dyr for Alle-podden

Abonner på podden og få nyttig info om ditt favoritt husdyr.​

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få siste nytt og gode tilbud fra Dyr for Alle Som nyhetsbrevmottaker får du 30% rabatt på billett til Dyr for Alle

Få 30% rabatt på din billett!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og gode tilbud fra Dyr for Alle
Som nyhetsbrevmottaker får du 30% rabatt på billetten