REKLAMEPLASSER

Reklameplasser_skjerm_1920x1080_15
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

I og utenfor messebygget er det en rekke eksponeringsflater, som kan gi ditt firma ekstra synlighet. Her ser du noen av flatenene, og vi skreddersyr gjerne løsninger for ditt behov.

Kontakt Ellen Colseth for tilbud på tlf.: 907 95 966 eller pr. e-post.: emc@messe.no

 

STORSKJERMER

Reklamespot på informasjonsskjermene i glassgaten. Med en størrelse på nesten 10 kvm, er våre informasjonsskjermer et naturlig blikkfang for alle i messesenteret. Format: 1920 x 1080 pix. Stillbilde eller film.

VINDUSREKLAME

Firmaprofilering på vinduene ved hovedinngangene er en fin mulighet til å få oppmerksomhet allerede før folk kommer inn i messesenteret. Format: 296 x 265 cm (bxh), inkl. 10 cm hvit ramme (valgfritt)

GRATIS NETTVERK: nvfree

La ditt firma «eie» tilbudet om gratis nett til alle i messesenteret, med din firmalogo, standnummer og annen info på åpningsbildet. Det er også mulig å endre navn fra NV FREE og til «Firmanavn» FREE.

GULVREKLAME

Gulvklistremerke egner seg for firmalogo og henvisning til standen. Strategisk plassering i hovedinngangene og i inngangen til hver hall. Standard format: 300 x 300 cm. Andre format er også mulig.

ADGANSKORT OG HALSBÅND

Ditt firma kan ha logoprofilering på inngangsbillettene, eller på halsbåndet til adgangskortet på fagmesser. Format halsbånd: 90 x 2 cm.

REKLAMEPLASSER PÅ TOALETTER

Ditt budskap og firmalogo på toalettene vil bli lagt merke til, gjerne i kombinasjon med plakater i bilderammene på vegger og dører. Format bilderamme: A4.

REKLAMEPLASSER PÅ SPEIL PÅ TOALETTER

Ditt budskap og firmalogo på alle speil på toalettene vil bli lagt merke til, gjerne i kombinasjon med plakater i bilderammene på vegger og dører. Format speil: 79 x 79 cm.

 

Valpejakten

I denne bloggen følger vi en familie på fire, som er på jakt etter en hund som nytt tilskudd til familien.

Dyr for Alle-podden

Abonner på podden og få nyttig info om ditt favoritt husdyr.​

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få siste nytt og gode tilbud fra Dyr for Alle Som nyhetsbrevmottaker får du 30% rabatt på billett til Dyr for Alle

Få 30% rabatt på din billett!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og gode tilbud fra Dyr for Alle
Som nyhetsbrevmottaker får du 30% rabatt på billetten