Om Dyr for Alle

shutterstock_118820890
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Endelig klart for egen dyremesse i Norge
På «Dyr for Alle» i august samles zoo-bransjen for å vise det rikholdige dyrelivet som eksisterer inne i de norske hjem.

Rundt 880.000 husholdninger i Norge har et eller flere dyr og vi mennesker blir bare mer og mer knyttet til dem. Derfor er det kanskje ikke så rart at man registrerer en stor tilstrømning av interessenter fra hele bransjen, etter at planene for den første «Dyr for alle»-messen i Norge ble lansert.

Det er åpenbart at bransjen trenger et møtested
Med så mange dyreinteresserte har behovet for et møtested for dyr og dyrehold meldt seg. Ifølge Ellen Colseth er allerede flere kommersielle aktører på plass på messen, samt alle foreninger for hobbydyr. Det blir en bred variasjon av alle lovlige dyrearter og det jobbes nå med å komplettere programmet med spennende foredrag, underholdende aktiviteter og annet nyttig innhold. Messen finner sted på Norges Varemesse på Lillestrøm, 10 minutter fra Oslo, 4. – 6. september.

Få profesjonell veiledning
Målet med messen er å legge til rette for at alle dyreinteresserte skal få den profesjonelle veiledningen fra foreninger og klubber som de trenger. Medlemmene i de forskjellige klubbene vil være tilstede for å vise frem sine dyr og gi tips og råd om kjøp og hold av husdyr og kjæledyr, men også for å tilby salg av de produkter og tjenester dyreeiere trenger.

Sensommeren; den perfekte tid for familieforøkelse
– Vi ønsker å lage et variert og spennende opplegg, både for de som har dyr, men også for de som ønsker å skaffe seg et dyr, forteller prosjektleder Cecilie Svabø. Messen kan bli godt besøkt, sensommeren markerer en «ny start» og er den perfekte tid for hjem som ønsker seg et nytt familiemedlem i form av et dyr.

På messen får de en arena hvor de kan finne ut hvilket dyr som passer best, samt få råd og tips om hvordan man best mulig tar vare på det nye familiemedlemmet.

Foredrag for både nybegynnere og profesjonelle
På Dyr for Alle vil vi tilby foredrag for både nybegynnere og profesjonelle. Oppdrettere, veterinærer og godkjente foreninger og klubber vil gi viktig og profesjonell hjelp til den dyrearten du er interessert i, samt informere om omsorgen de trenger. Vi vil også vise frem naturparker og dyreparker, det nyeste innen fôr og produkter. Det vil også være en egen scene med presentasjon av dyrene.

På Dyr for alle kan du oppleve et fargerikt program hele helgen. Her skal ingen kjede seg! Dyr for alle skal være et show for alle som elsker dyr og er en super destinasjon for hele familien!

Til Dyr for alle inviterer vi:

Dyreeiere og alle som ønsker å bli èn
Familier med barn
Foreningers og klubbers medlemmer
Pensjonister

Innhold på messen:

Dyreparker og Naturparker
Foredrag
Foreninger og klubber
Fôr
Lover og regler for hold av dyr og import
Oppdrettere av dyrene
Produkter
Showring med presentasjon av dyrene

Disse dyrene er representert på messen:

Hest
Ponni
Hund
Katt
Marsvin
Kanin
Tamrotte
Alpakka
Lama
Praktdue
Brevdue
Undulat
Papegøye
Fjærfink
Spælsau
Minigris
Esel
Geit
And
Høne
Kylling
Akvariefisk
Slange
Gekko

VELKOMMEN TIL DYR FOR ALLE FOR HELE FAMILIEN 4. – 6. SEPTEMBER 2020

Valpejakten

I denne bloggen følger vi en familie på fire, som er på jakt etter en hund som nytt tilskudd til familien.

Dyr for Alle-podden

Abonner på podden og få nyttig info om ditt favoritt husdyr.​

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få siste nytt og gode tilbud fra Dyr for Alle Som nyhetsbrevmottaker får du 30% rabatt på billett til Dyr for Alle

Få 30% rabatt på din billett!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og gode tilbud fra Dyr for Alle
Som nyhetsbrevmottaker får du 30% rabatt på billetten