HVORFOR BLI UTSTILLER PÅ DYR FOR ALLE

Dyr for Alle får dere som utstiller tilgang til en relevant målgruppe som representerer familier og dyrekjære besøkende med og uten dyr fra hele Østlandet.

Gjennom en massiv markedsføringsplan er vi allerede godt i gang med å vekke målgruppens interesse for messen. Foreløpig har vi veldig god respons på vår segmenterte målgruppe og vi ser at de fleste som engasjerer seg i våre Facebook-poster har en klar dyreprofil på siden sin.

Hittil har:
• Over 23.000 hørt på Dyr for alle-podden (hvor zoobutikkene fremheves som det rette sted å kjøpe fôr i episoden om hund med Trude Mostue) https://apple.co/301asvk
• Over 300 har meldt seg på i vår brevdue-konkurranse http://www.dyrforalle.no/brevdueleveransen/
• Vår kampanje «Adopter et hjemløst dyr» sammen med FOD Gården har skapt mye engasjement og oppmerksomhet i sosiale medier. http://www.dyrforalle.no/adopter-et-hjemlost-dyr/
• Over 4000 elever på hele Romerike har bestilt gratisbilletter gjennom skolen sin, slik at de kan ta med seg foreldrene og komme på messen.

Kjendisveterinær Trude Mostue stiller som konferansier på scenen under hele helgen.

 BLI UTSTILLER 


Dyr for alle
 blir den største arena for inspirasjon og dyrehold som noensinne er avholdt i Norge, med over 25 forskjellige dyrearter tilstede på messen. Det blir over 80 foredrag om dyr og dyrehold, samt masse underholdende aktiviteter fra scenen med selveste kjendisveterinær Trude Mostue som konferansier.

Messen vil bli en opplevelse for både utstillere og besøkende med daglig slipp av over 250 duer, klapping av slanger, flyvende papegøyer, grooming av hunder, westernshow med hester, ponniridning for de minste, internasjonal bedømming av marsvin, live-podding om dyr i tillegg til flere klappebinger og andre morsomme opplevelser rundt omkring på de forskjellige stands med tamme dyr.

Dyr for Alle blir en arena for inspirasjon og dyrehold med over 25 forskjellige dyrearter.

På Dyr for Alle vil flere utdanningsinstitusjoner innen dyrefaget være tilstede med stand og foredrag, i tillegg til at avgangselever fra hele Romerike kommer for å bidra til rekruttering i bransjen!

Som utstiller får du en unik mulighet til å vise frem nye trender og produkter, i tillegg til gode messetilbud både i forkant gjennom vår markedsføring og under selve messen.  

Gå ikke glipp av årets dyrefest! Dette er absolutt det rette stedet å være for deg som leverandør av mat og utstyr til de mange hobbydyr i Norge!

 BLI UTSTILLER 

 

Share this: